Plasturi pentru ingrijirea picioarelor

Plasturi hidrocoloidali

Studiile au aratat ca ranile se vindeca mai repede in mediu umed, un fapt cunoscut si utilizat in spitale. Plasturii hidrocoloidali permit doar unei anumite cantitati de secretii sa treaca prin plasture si creeaza astfel mediul optim in jurul ranii pentru a stimula procesul de vindecare. De asemenea, este redus riscul de aparitie a cicatricilor. Plasturii au un design special si actioneaza ca o a doua piele, lasand pielea sa respire, dar tinand la distanta apa si murdaria. Aplicati un plasture inainte de diverse activitati pentru a preveni aparitia basicilor. Indicatiile de utilizare le gasiti in cutie.

Plasturii hidrocoloidali Salvequick absorb secretiile de pe piele/rana si creeaza un suport pentru a reduce presiunea si a proteja impotriva frecarii. Acestia reduc durerea, accelereaza vindecarea, reduc riscul de cicatrice, protejeaza impotriva apei si murdariei si permit pielii sa respire. Sunt adecvati pentru vindecarea flictenelor, ca urmare a purtarii pantofilor incomozi si chiar preventiv pentru a evita formarea acestora.

10 plasturi, de 2 dimensiuni diferite

Plasturi contra bataturilor

footcare-bataturi

Reduc durerea, scad presiunea si ajuta la eliminarea bataturilor. Contin acid salicilic in pansament (40 mg per plasture).

6 plasturi, 57x19mm