Plasturi

Plasturii sunt probabil cel mai utilizat produs din trusa de prim ajutor din fiecare casa. Ceea ce nu este neaparat o surpriza, avand in vedere numeroasele accidente minore care pot sa se intample – atat in casa, cat si in afara casei – cand plasturii valoreaza greutatea lor in aur. Si daca ai acasa mai multe tipuri de plasturi esti pregatit aproape pentru orice situatie.

Textili, elastici

Plasturii textili sunt rezistenti si versatili, deci e bine sa ii ai la indemana. Ca urmare a elasticitatii, ei sunt potriviti pentru parti mobile ale corpului, cum sunt genunchi, coate sau calcaie. Au o adezivitate puternica.

20 plasturi, 14x72mm, pentru cele mai frecvente tipuri de rani.

Aqua Resist

Plasturi din polietilena microperforata, rezistenti la apa si la murdarie. Lasa pielea sa respire si au un pansament care absoarbe foarte bine lichidele din rana. De aceea, sunt potriviti pentru cele mai multe parti ale corpului.

22 plasturi de diferite dimensiuni pentru cele mai frecvente tipuri de rani.

Aloe Vera

Aloe Vera este cunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru calitatile sale terapeutice. Acest lucru ne-a inspirat sa dezvoltam un plasture modern si foarte bun, care sa contina Aloe Vera. Salvequick Aloe Vera este insa si un plasture moale, pliabil, avand un pansament cu grad mare de absorbtie si care este in acelasi timp rezistent la apa si murdarie, dar lasa pielea sa respire.

20 plasturi transparenti flexibili ce contin Aloe vera.

transparent-aloe-vera

Aqua Block

Modern, impermeabil, un plasture care creeaza la nivelul ranii un mediu umed care accelereaza vindecarea. Plasturii Aqua Block nu sunt recomandati in cazul ranilor infectate. Rana ar trebui sa fie curatata zilnic si ar trebui aplicat un nou plasture.

18 plasturi,  25×72 mm

Plasturi pentru copii

Plasturii pentru copii sunt disponibili cu diferite personaje foarte populare. Plasturii sunt flexibili, durabili, potriviti pentru copiii activi. Sunt rezistenti la apa si la mudarie, dar in acelasi timp lasa pielea sa respire. Sunt creati special pentru copii, pentru a le reda imediat confortul si a-i readuce la joaca. Cu alte cuvinte, protejeaza rana de apa, murdarie si… lacrimi.

Nou!

Personajul galben atat de simpatic si familiar este acum disponibil si ca plasture. In 3 variante de design si dimensiuni.
20 plasturi, 4 buc 25x72mm, 8 buc 19x72mm, 8 buc 16x55mm.

Plasturi in 3 variante de design si 2 dimensiuni diferite. Plasturii ovali au un pansament de dimensiune mai mare, potriviti pentru genunchi si coate. Sunt moi si elastici, dar si rezistenti la apa si murdarie.
14 plasturi, 10 buc 19x72mm, 4 buc 40x60mm