Tara, tara, vrem ostasi

26Aug

Tara, tara, vrem ostasi

Cu cat mai multi copii la joc cu atat mai bine. Tara, tara, vrem ostasi este unul dintre jocurile de care toti ne aducem aminte.

Avand in vedere ca era unul din jocurile care se jucau pe echipe, mai precis in doua echipe, cu cat erau mai multi jucatori, cu atat jocul era mai distractiv. Jucatorii, tinandu-se de maini pentru a forma doua randuri, striga “Tara, tara, vrem ostas!” Iar cealalta echipa raspunde „Pe cine ?”
Prima echipa va raspunde zicand „Pe …” si aleg un jucator din echipa a doua. Jucatorul ales trebuie sa alerge si sa incerce sa sparga lantul de maini format de prima echipa. Daca reuseste sa rupa lantul, inseamna ca s-a salvat si revine la echipa lui, luand cu el si un membru al echipei adverse. Daca nu reuseste sa sparga lantul, va trece in echipa care l-a chemat. Echipa in care ramane numai un jucator pierde jocul.

Posted by admin  Posted on 26 Aug 
 • Post Comments 0

  Inscrie si tu amintirea ta! Intra in jocul #salvequick.

  Povesteste-ne ce joc te fascina pe tine atunci cand erai copil. Ne-ar placea chiar sa ne lasi o fotografie de la joaca, daca ai. Si curand vei regasi postate pe site, atat jocurile preferate ale tuturor copiilor mici si mari, cat si preferintele tale, daca ne dai voie.

  Incarca o imagine reprezentativa:

  *La finalul campaniei, adunam toate amintirile primite intr-un ghid de joaca!
  Powered by www.salvequick.com