Sotron

26Aug

Sotron

Nu exista copilarie fara Sotron, unul dintre jocurile preferate ale tuturor copiilor. Jocul care te provoaca tot timpul la miscare si distractie.

Mai stii cum se joaca?

1. Se traseaza cu creta traseul sotronului, o figura construita din patrate care se numeroteaza de la prima casuta, pana la ultima.
2. Se impart jucatorii pe echipe. Fiecare jucator sta in fata traseului si arunca o pietricica in prima casuta. Apoi sare intr-un picior in casuta 1, 2, 3, pana la ultima casuta (fara a calca pe linii). Parcurge traseul si inapoi si ia pietricica din casuta. La fel procedeaza fiecare jucator.
Pietricica trebuie aruncata in fiecare casuta in parte. In cazul in care pietricica nu este aruncata in casuta care trebuie sau daca jucatorul se dezechilibreaza si pune piciorul jos, jucatorul pierde randul la aruncare.
Castiga cel care reuseste sa arunce pietricica in fiecare casuta. A doua proba se joaca prin sarituri pe 2 picioare, din casuta in casuta.

Tu mai poti sa sari intr-un picior?

Atunci ia-ti copiii si iesi la joaca. Retraieste cele mai frumoase amintiri ale copilariei.

Posted by admin  Posted on 26 Aug 
 • Post Comments 0

  Inscrie si tu amintirea ta! Intra in jocul #salvequick.

  Povesteste-ne ce joc te fascina pe tine atunci cand erai copil. Ne-ar placea chiar sa ne lasi o fotografie de la joaca, daca ai. Si curand vei regasi postate pe site, atat jocurile preferate ale tuturor copiilor mici si mari, cat si preferintele tale, daca ne dai voie.

  Incarca o imagine reprezentativa:

  *La finalul campaniei, adunam toate amintirile primite intr-un ghid de joaca!
  Powered by www.salvequick.com