Elastic

26Aug

Elastic

Imaginatia copiilor nu cunoaste limite. Acestia gasesc sa faca un joc din orice. Au descoperit cum sa transforme un joc intr-o distractie.

De obicei se joaca cu 3 sau mai multi jucatori (in perechi, daca sunt mai mult de 3). Doi jucatori stau fata in fata si intind elasticul intre ei, latimea celor doua picioare sau latimea unui picior. Cea de-a treia persoana sare peste elastic, in interiorul acestuia, cu un picior sau amandoua. Jocul are mai multe nivele: se sare la inaltimea gleznelor, a genunchilor, a fundului si a braului. Iar pentru a face jocul mai interesant sunt anumite „probe” de sarit : „Zilele Saptamanii”, „Moara”, „ Lumina si intuneric”, „Romaneasca”, care se diferentiaza prin diferite tipuri de sarituri.
Fiecare jucator sare de la o dificultate mai mica la una mai mare, pana cand greseste. Cand a gresit, locul ii este luat de urmatorul jucator.

Posted by admin  Posted on 26 Aug 
 • Post Comments 0

  Inscrie si tu amintirea ta! Intra in jocul #salvequick.

  Povesteste-ne ce joc te fascina pe tine atunci cand erai copil. Ne-ar placea chiar sa ne lasi o fotografie de la joaca, daca ai. Si curand vei regasi postate pe site, atat jocurile preferate ale tuturor copiilor mici si mari, cat si preferintele tale, daca ne dai voie.

  Incarca o imagine reprezentativa:

  *La finalul campaniei, adunam toate amintirile primite intr-un ghid de joaca!
  Powered by www.salvequick.com