De-a v-ati ascunselea

26Aug

De-a v-ati ascunselea

Sa ne intoarcem cativa ani in timp. Sa ne amintim de cei mai frumosi ani ai copilariei, ani in care un simplu joc cu prietenii insemna o bucurie imensa.
De-a v-ati ascunselea, unul dintre jocurile preferate ale copiilor, jocul in care si mediul inconjurator iti este prieten si se joaca cu tine.

Ma stii cum se juca?

Iti spunem noi.
Toti copiii se aseaza in cerc, iar unul dintre ei numara spunand “Din Oceanul Pacific. A iesit un peste mic. Si pe coada lui scria. Iesi afara dumneata.” Cel care ramane ultimul va miji, adica va inchide ochii, va numara pana la 10, iar ceilalti copii vor fugi si se vor ascunde. La sfarsit, copilul care numara va spune “Cine nu-i gata, il iau cu lopata” si va pleca in cautarea celorlalti copii, care vor incerca sa ajunga inaintea lui la mija.
Cand toti copiii au fost gasiti si scuipati (se striga Ptiu, Ptiu si numele celui gasit) se termina tura, iar cel care a fost gasit primul va mija tura urmatoare.
Cu siguranta v-ati amintit de acest joc si v-ati intors pentru cateva minute in copilarie. Insa, puteti retrai acele momente simplu, doar iesind afara si jucandu-va cu copiii vostri. Chiar daca timpul a trecut, bucuria va fi aceeasi.

Posted by admin  Posted on 26 Aug 
 • Post Comments 0

  Inscrie si tu amintirea ta! Intra in jocul #salvequick.

  Povesteste-ne ce joc te fascina pe tine atunci cand erai copil. Ne-ar placea chiar sa ne lasi o fotografie de la joaca, daca ai. Si curand vei regasi postate pe site, atat jocurile preferate ale tuturor copiilor mici si mari, cat si preferintele tale, daca ne dai voie.

  Incarca o imagine reprezentativa:

  *La finalul campaniei, adunam toate amintirile primite intr-un ghid de joaca!
  Powered by www.salvequick.com